Passen wij bij jou?

Insight voelt zich thuis in het mkb, als ondernemer tussen ondernemers. Wij verbinden ons graag met enthousiaste en eerlijke mensen. Daar worden we gewoon blij van.

‘Vind en verbind’ is niet voor niets ons motto: mensen samenbrengen die elkaar kunnen helpen en versterken. Ontmoetingen gericht op groei en bloei van hun onderneming. Het is elke keer een feest om je kennis, ervaring en inzichten te kunnen delen. De wereld wordt er mooier en beter van.

Detailhandel

Veel van onze klanten zijn actief in de detailhandel en de groothandel. Klanten waar veranderingen razendsnel gaan. Hun ervaringen en hun antwoorden op de vraag ‘hoe verder?’ zijn leerzame kost voor elke ondernemer.

Creatieve dienstverleners

Creatieve dienstverleners – vaak zzp’ers – zijn een nieuwe, groeiende groep in ons klantenbestand. Mensen met een vaak verrassend andere kijk op ondernemen. Dat past bij ons én daar leren wíj van.

Leuke mensen

Op hokjesgeest zijn we in elk geval nog nooit betrapt. Dus weet dat je als enthousiaste ondernemer van harte welkom bent voor een kennismaking met Insight. Ook als je niet in een van deze sectoren onderneemt. Want leuke mensen komen we het liefst elke dag tegen!