Wij spelen met cijfers,
tot jij ze begrijpt

Insight wil enthousiaste en eerlijke ondernemers beter laten presteren. Een strakke administratie is daarbij natuurlijk het vertrekpunt. Maar voor we met je cijfers aan de slag gaan, werpen we samen een frisse, grondige blik op je onderneming: boeken, bedrijfsprocessen en business.

Zo leren we elkaar kennen, krijgen we zicht op je wat je doet en op welke manier. We komen te weten hoe je prestaties zijn te meten én hoe jij je onderneming het best kunt (bij)sturen.

Die kennismaking kost je niets. Want het mes snijdt aan twee kanten: we maken een gezamenlijke start, vanuit een gedeeld inzicht en overzicht. Dat creëert rust en ruimte. Met die informatie – overzichtelijk samengebracht – kun jij en kunnen wij direct aan de slag.

Eigen(wijze) kijk

We zeiden het al: een strakke administratie is het vertrekpunt. Daarbij hoort ook een strakke werkwijze: je kunt alles uit handen geven of een deel zelf blijven doen. Uiteindelijk staan ook de jaarcijfers er duidelijk op en pakt de belastingaangifte zo optimaal mogelijk uit. Daarvoor hebben we alle kennis en ervaring in huis.

Nieuw is, dat we een aantal tools ontwikkelen die je kunnen helpen om een verfrissend inzicht te krijgen in je onderneming. En daar laten we het niet bij. Insight weet (én ziet) meer dan van de hoed en de rand.

Pim Klop put met liefde uit zijn ruime ondernemerservaring. Zijn eigen(wijze) kijk op de cijfers, de ondernemer erachter én de markt, vertaalt hij in prettig werkbare adviezen. Soms voor de hand liggend, vaak verrassend anders. Met twee simpele, duidelijk doelstellingen: jij krijgt lol in je cijfers en je onderneming een flinke scheut groeikracht.