Vier gezichten, vier inzichten

Pim Klop

Startte Insight in 2011. Aandrijver en adviseur. Binnen- en vooral buitenman, want netwerken is zijn tweede natuur. Pim houdt van een rondje buffelen met zijn team. Hard werken en zo ruimte scheppen voor groei. Om daarna weer op pad te gaan, voor koffie en goede gesprekken.

Geïnteresseerd, nieuwsgierig, recht door zee en een tikkie bemoeizuchtig. Zo draagt Pim bij aan andermans succes. Niét door je bij de hand te nemen; verantwoordelijkheid pak je zélf. Pim analyseert en biedt overzicht en inzicht. Zijn aanstekelijke humor, ontspannen humeur en grenzeloze optimisme doen de rest.

Hij is net zo trots op zijn gezin als op zijn bedrijf. Verrast je ’s avonds met een bericht over een nieuwe klant. Of met twee kaartjes voor een concert. Want leven en werk zijn onlosmakelijk leuk.

 pim@insight-aa.nl
 06 – 52 32 53 15

 

Wilma Habes

40 jaar in het vak: bij bedrijven en tussen accountants. Werkt toch het liefst op een administratiekantoor. Sinds december 2013 verzorgt ze boekhoudingen en administraties bij Insight, op maandag en woensdag.

Geef Wilma een stapel werk en wat stevige procedures en ze is een gelukkig mens. Ze wordt ook blij van goed afgevulde schoenendozen: Lekker puzzelen met stapels bonnen en facturen. Orde en overzicht scheppen. Mits klanten hun administratie zélf brengen. Want ze kent graag de mensen achter de cijfers.

Wilma heeft het hart op de tong, houdt van een goede grap, maar is wars van gelikte verhalen. Een hele lieve oma (zo wordt gezegd), dierenliefhebber en dan vooral hondenfreak.

 wilma@insight-aa.nl

 

Winny Roggeveen

Ruim 5 jaar zelfstandig ondernemer met ‘WinWin Personeel- en salarisadministratie’. Combineert haar ondernemerschap sinds 2013 met Insight, op dinsdag en woensdag. Winny bewijst dat de Haagse hotelschool voor álles een perfecte basis legt. Service zit haar in het bloed. Klanten moeten het naar hun zin hebben.

Winny zet haar tanden graag in een stevige salarisronde met soms een pittige pensioenkwestie. Een maandelijkse race tegen de klok, voor grote en kleine klanten. Haar humeur lijdt er zelden onder. Al zijn de deadlines in zicht, perfectionist Winny blijft lachen.

En áls er stress is, dan zingt en swingt ze die gewoon weg in haar gospel- en soul-koor.

 winny@insight-aa.nl

 

Yvonne Zwetsloot

30 jaar ervaring in het ‘gewone’ bedrijfsleven: zakelijke dienstverlening, industrie en logistiek. Net als Wilma sinds december 2013 bij Insight, op twee andere dagen in de week. Ze komen elkaar wél tegen in hun gezamenlijke woonplaats.

Yvonne is de bescheiden denker die scherp analyseert en rapporteert. Ze stort zich graag op lastige vraagstukken – klein of groot – op zoek naar de beste oplossing. Zorgzaam, snel en secuur en helemaal in haar element als er druk op de ketel staat. Dan vliegen de werkdagen om.

Yvonne blijft ambitieus en heeft lol in haar werk. Boekhouden is allesbehalve saai! En na gedane arbeid tennist, fietst of skeelert ze zich topfit.

 yvonne@insight-aa.nl